BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • mmexport1626678473486
  • about (6)
  • about (5)
  • about (4)
  • about (3)
  • about (2)
  • about (1)

Luhong

PAMBUKA

Changyi Luhong Plastic Machine Co., Ltd. wis darmabakti kanggo ngrancang lan nggawe macem-macem mesin blow molding saka 10L-20000L, 1-6 lapisan.Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman produksi, LHBM extrusion jotosan mesin ngecor wis digunakake kanggo prodhuksi PE & HDPE tank panyimpenan banyu, pallet plastik, alangan dalan, 1000L tank IBC, pindho ring drum, tong sampah, kayak, solar Mat lan kothong liyane. produk plastik.

  • -
    Didegaké ing taun 1985
  • -+
    35 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 18 Paten
  • -+
    20+ Teknologi anjog

Pelanggan

nyelidiki

  • mmexport1626678459498
  • mmexport1626678466945
  • mmexport1626678476619

PAWARTA

Service First

  • 2022 Anyar LH-BM3000L 4 Lapisan Tangki Air Blow Molding Machine

    Proses produksi: Proses produksi Luhong otomatis kothong jotosan mesin ngecor adopts jotosan ngecor extrusion ngecor.Kaluwihan produk: kontrol servo hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.Bahan sing umum digunakake: peredam permukaan untu keras + inverter impor bisa ...

  • 2022 Anyar LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine

    LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine bisa nyebul 1-3 lapisan tank IBC, sing luwih cocok kanggo macem-macem jinis produk blow molding, kayata macem-macem tong kimia, tank IBC, tong plastik IBC, lan liya-liyane. efisiensi produk dhuwur, ngecor jotosan cepet, sistem stabil ...