Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

bg

Changyi Luhong Plastic Machine Co., Ltd., wis darmabakti ing ngrancang lan Manufaktur sawetara lengkap mesin jotosan ngecor saka 10L-20000L, 1-6 lapisan.Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman produksi, LHBM extrusion jotosan mesin ngecor wis digunakake kanggo prodhuksi PE & HDPE tank panyimpenan banyu, pallet plastik, alangan dalan, 1000L tank IBC, pindho ring drum, tong sampah, kayak, solar Mat lan kothong liyane. produk plastik.

Karyawan
Madeg
nutupi

We diadegaké ing 1985, dumunung ing Weifang City-the Kite Capital of the World, Provinsi Shandong, kalebu 500.000㎡ area, 3 lokakarya, 120 karyawan, kalebu 10 engineers senior ing R&D, 15 layanan engineer kanggo perakitan lan traning.Minangka salah siji produsen mesin jotosan ngecor profesional, nalika nerangake ngecor jotosan extrusion inovatif, sampeyan kudu katon ora luwih saka Luhong Blow Molding Machine.Saiki, baris mesin blow molding kita kalebu Mesin Molding Tank Air, Mesin Blow Drum Kimia, Mesin Moding Blow Tank IBC, Mesin Molding Pallet Blow, Mesin Blow Molding Kayak, Mesin Blow Molding Road Barrier, Mesin Blow Molding Dock Floating dll.

Teknologi lan layanan pionir wis ngidini kita dadi salah sawijining pimpinan industri plastik sajrone 30 taun.Klien kita ing macem-macem sektor industri wis gumantung ing kawruh lan pengalaman merek sing tegese kualitas lan linuwih.

pp
photobank-(6)

Ing saiki, Luhong Blow Molding Machine wis kasil jumangkah menyang pasar internasional.Kanthi kualitas mesin lan kinerja mekanik sing apik, ditambah layanan purna jual sing sampurna, Kita wis entuk pujian saka klien saka luwih saka 30 negara ing saindenging jagad kaya Thailand, Indonesia, India, Pakistan, Rusia, Nigeria, Vietnam, Mongolia, UAE , Mexico, Bangladesh etc. Kita ngarep-arep tenan bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo win-win bisnis.

Ing eksplorasi mesin jotosan ngecor, gen pembangunan unik wis mboko sithik kawangun, akselerasi transformasi saka perusahaan Manufaktur kanggo layanan Manufaktur lan perusahaan inovasi teknologi, anjog ing transformasi lan nganyarke industri mesin jotosan ngecor karo inovasi teknologi.

Budaya perusahaan Luhong nduwe pengaruh gedhe ing masa depan lan pangembangan perusahaan.Visi kita yaiku kanggo nguatake sukses sampeyan.Misi kita yaiku terus nambah, tindakake lan nepaki panjaluk sampeyan.Nilai inti kita yaiku Integritas, Inovasi, Kerjasama.

Kanggo rincian liyane babagan kita, pls aran gratis kanggo menehi dijupuk sembarang wektu.

/about-us/
IMG20190512100231
IMG_0199

Kenapa Pilih Luhong

♦ Wiwit taun 1985, Swara 36 taun ngrancang & pengalaman manufaktur ing industri mesin blow molding.

♦ 30+ Paten, minangka pabrikan paling dhuwur, insinyur R&D kita wis ngetrapake 30+ paten kanggo nambah mesin blow molding.

♦ 15+ Insinyur Layanan Sawise Penjualan siyap kanggo solusi sajrone 24 jam.

♦ 12+ Komponen Merek Top Internasional kanggo njamin kualitas mesin.

♦ 7/24 Profesional Pra-Penjualan lan Layanan Sawise Penjualan

Top Brand Komponen

t

Introdkusi Lapisan

b

Output Mesin Kanggo Referensi Panjenengan

d

Aplikasi

a