Hubungi Kita

Chanyi Luhong Plastic Machine Co., Ltd.

alamat

Taman Industri Shibu, Kota Changyi, Provinsi Shandong, China-261315

Telpon

0086 139 6472 3667

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita