LH-BM1000L 1-3 Lapisan IBC Tank jotosan Mesin Molding

Katrangan singkat:

Mesin blow molding tank 1000L IBC bisa ngasilake tangki PE&HDPE IBC 1000L, 1-3 lapisan.

Merk: Luhong

Model: LH-BM1000L

Pelabuhan: Pelabuhan Qingdao

Wektu Pangiriman: 60-90 Dina

Istilah Pembayaran: 30% pembayaran adavance dening T / T, imbangan bakal dibayar dening T / T utawa L / C sadurunge pangiriman.

Mob&Whatsapp: + 86-139 6472 3667


Detail Produk

Tag produk

Informasi dhasar

1. IBC Blow Molding Machine Details

1. Nganggo Siemens PLC, Layar Tutul Siemens lan MOOG kanggo nggawe mesin blow molding bisa digunakake kanthi gampang, luwih cerdas.

2.Adopt sistem hydraulic progresif dening awake dhewe, gampang kanggo kontrol.

3.Adopt servo motor kanggo ngontrol sistem hydraulic, nyimpen akèh energi.

4. Teknologi Die Head padha karo Jerman.

5.Adopt anyar terpadu Multi-lapisan mati design.from siji lapisan kanggo enem lapisan,support kanggo produksi tank IBC.

t
image2

2. Multi-Lapisan Die Head Teknologi

Ngadopsi desain kepala die multi-lapisan terpadu anyar, saka 1 lapisan nganti 6 lapisan, kanggo mesthekake ketebalan tembok sing stabil. Produktivitas mesin blow ngecor nambah 5 kaping saka mesin ngecor jotosan tradisional lan tingkat pemanfaatan bahan daur ulang nambah 4 kaping.

image2
image3
image4
image5
image6

3.LH-BM10000L jotosan Molding Machine Output.

image2

3.LH-BM1000L IBC Tank Blow Molding Machine Spesifikasi Teknis

Model

1 Lapisan

2 Lapisan

dhasar
Spesifikasi

Bahan Pangolahan

PE&HDPE*HMHDPE

Kapasitas produk

Tank IBC 1000L

Total Daya

329KW

425,5KW

Konsumsi Rata-rata

180KW

230KW

Bobot Mesin

45T

50T

Sakabèhé ukuran L * W * H

10M * 5.0M * 6.8M

10M * 5.5M * 7.0M

Ekstrusi
Sistem

Diameter Sekrup Utama

150

120/120

Rasio meneng

30:1

30:1

Bahan Screw

38CrMoALA

Nyopir Motor

160KW

110KW×2

Zona Pemanasan

10

16

Daya Pemanasan

60KW

80KW

Max Extruder Output

550 kg/jam

600 kg/jam

Platform Angkat Stroke

500 mm

Ngangkat Daya Motor

1.5KW

Dipangan
Mesin

Mode Panganan

Pakan Spring

Daya Pangan

1.5KW * 1

1.5KW * 2

Volume Panganan

600Kg/jam

1000Kg/jam

Bahan Hopper

Baja tahan karat

Akumulator

Volume Akumulator

50KG (Miturut bobot produk)

Bahan Akumulator

38CrMoALA

Daya Pemanasan

50KW

65KW

Zona Pemanasan

8

10

Ukuran Inti Die

Miturut kapasitas produk

Parison Kekandelan Nyetel

Moog 100 Poin

Clamping
Sistem

Ukuran Plate Mould

1900 * 1700 mm

Pasukan Klambi

1200KN

Mold Plate Space

1100 * 2800 mm

Maks.Ukuran Mold

1300 * 1700 mm

Hidrolik
Sistem

Volume Tangki Minyak

1000L+200L

Daya Motor

45KW + 11KW

Blowing Stroke

250 mm

Tekanan Udara

0,6 Mpa

adhem
Sistem

Mode pendinginan

Siklus Banyu

Tekanan Banyu Daur Ulang

0,3 Mpa

Jumlah Banyu Daur Ulang

250L / min

image3
image4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: