LH-BM1000L 1-6 Lapisan Water Tank jotosan Machine Molding

Katrangan singkat:

Mesin blow molding tank banyu 1000L bisa ngasilake tangki banyu PE & HDPE saka 200L nganti 500L, tangki banyu 1-6 lapisan.

Merk: Luhong

Model: LH-BM1000L

Pelabuhan: Pelabuhan Qingdao

Wektu Pangiriman: 60-90 Dina

Istilah Pembayaran: 30% pembayaran adavance dening T / T, imbangan bakal dibayar dening T / T utawa L / C sadurunge pangiriman.

Mob&Whatsapp: + 86-139 6472 3667


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:

1. Suhu sing dikontrol dening Seimens PLC, extruder mandheg kanthi otomatis yen suhu mudhun amarga pemanas utawa thermocouples rusak.

2.Ana tes meksa sirah mati ing diehead.The PLC nembak mudhun extruders yen meksa nang sirah die dhuwur banget.

3.The extruders duwe isine kanggo njaga suhu, supaya bisa nggawe wektu panas cendhak

4. Suhu dikontrol dening merek Siemens.

5. Motor ekstrusi yaiku merek Siemens.

6. Inverter iku merek Seimens

7. Luwih pangayoman ing sistem kontrol

image1

2. Multi-Lapisan Die Head Teknologi

Ngadopsi desain kepala die multi-lapisan terpadu anyar, saka 1 lapisan nganti 6 lapisan, kanggo mesthekake ketebalan tembok sing stabil. Produktivitas mesin blow ngecor nambah 5 kaping saka mesin ngecor jotosan tradisional lan tingkat pemanfaatan bahan daur ulang nambah 4 kaping.

image2
image3
image4
image5
image6

3. Layanan Sawise Sales

Latihan
Panuku bisa ngirim operator menyang pabrik kita kanggo latihan, kalebu operasi mesin, pangopènan & ndandani prasaja; Utawa para egineers kita bisa nglatih operator panuku ing pabrik panuku ing wektu nginstal & nyetel.

Instalasi & pangaturan:
Sing bakul bisa ngirim insinyur nglawan panjaluke panuku kanggo nginstal lan nyetel mesin sajrone seminggu ing pabrik panuku. Sing tuku kudu nggawe reservasi luwih dhisik sadurunge pangiriman mesin.
Sing tuku kudu mbayar biaya aplikasi visa insinyur, tiket pesawat, panganan & papan sadurunge budhal.

image7

3.LH-BM1000L Blow Molding Machine Spesifikasi Teknis

Model

1 Lapisan

2 Lapisan

3 Lapisan

4 Lapisan

dhasar
Spesifikasi

Bahan Pangolahan

PE&HDPE*HMHDPE

Kapasitas produk

200-1000L

Total Daya

197.1KW

278.2KW

334.3KW

395.4KW

Konsumsi Rata-rata

110KW

130KW

170KW

210KW

Bobot Mesin

30T

32T

36T

40T

Sakabèhé ukuran L * W * H

8,5M × 5M × 6,3M

9M × 5,5M × 6,5M

9M × 5,5M × 6,5M

10M×7.5M×6.5M

Ekstrusi
Sistem

Diameter Sekrup Utama

120

110/110

80/90/80

80*4

Rasio meneng

30:1

30:1

30:1

30:1

Bahan Screw

38CrMoALA

Nyopir Motor

90KW

75KW*2

45KW / 55KW / 45KW

45KW*4

Zona Pemanasan

7

14

16

20

Daya Pemanasan

30KW

60KW

70KW

85KW

Max Extruder Output

280 kg/jam

350 kg/jam

350 kg/jam

350 kg/jam

Platform Angkat Stroke

500 mm

Ngangkat Daya Motor

1.5KW

Dipangan
Mesin

Mode Panganan

Pakan Spring

Daya Pangan

1.1KW

1.1KW × 2

1.1KW × 3

1.1KW × 4

Volume Panganan

300Kg/jam

600Kg/jam

900Kg/jam

1200Kg/jam

Bahan Hopper

Baja tahan karat

Akumulator

Volume Akumulator

35KG (Miturut bobot produk)

Bahan Akumulator

38CrMoALA

Daya Pemanasan

30KW

60KW

70KW

80KW

Zona Pemanasan

5

6

6

8

Ukuran Inti Die

Miturut kapasitas produk

Parison Kekandelan Nyetel

Moog 100 Poin

Clamping
Sistem

Ukuran Plate Mould

1500 × 1600 mm

Pasukan Klambi

800KN

Mold Plate Space

1000-2500 mm

Maks.Mold Plate

1200 × 1600 mm

Sistem Hidrolik

Volume Tangki Minyak

1000L+200L

Daya Motor

37KW + 7.5W

Blowing Stroke

250 mm

Tekanan Udara

0,6 Mpa

Sistem pendinginan

Mode pendinginan

Siklus Banyu

Tekanan Banyu Daur Ulang

0,3 Mpa

Jumlah Banyu Daur Ulang

180L / min

LH-BM1000L-1-6-Layers-Water-Tank-Blow-Molding-Machine
image10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: