LH-BM160L 1-3 Lapisan Open Top Drum Jotosan Molding Machine

Katrangan singkat:

160L mbukak top drum mesin blow molding bisa gawé PE & HDPE drum ndhuwur mbukak saka 60L kanggo 160L, 1-3layers.

Merk: Luhong

Model: LH-BM160L

Pelabuhan: Pelabuhan Qingdao

Wektu Pangiriman: 60-90 Dina

Istilah Pembayaran: 30% pembayaran adavance dening T / T, imbangan bakal dibayar dening T / T utawa L / C sadurunge pangiriman.

Mob&Whatsapp: + 86-139 6472 3667


Detail Produk

Tag produk

1.Blow Molding Machine Details lan Fitur Utama

Extrusion Blow Molding Machine Aplikasi

Plastik Open Top Drum 160L Blow Molding Machine iki nglumpukake extrusion blow molding machine kanggo 250L minangka maksimum, khusus digunakake kanggo 60L-230L open-top drum lan tong minyak, thread gulu drum lan ditekan ring tong minyak lan kontaner.Output produksi kanggo drum 160L yaiku 24 Pcs / jam, kanggo drum 200L yaiku 21 Pcs / jam, kanggo drum 230L yaiku 18 Pcs / jam.

- Prasaja nanging kaca operasi manungsa

- 100 titik parison kekandelan controller & profil edition

- Teknik produksi lan nyimpen parameter kanggo 20 cetakan

- Kaca setelan insinyur profesional kanggo diagnosa masalah

- Papan tombol short-cut & mandeg darurat kanggo produksi safety

- Kothak operasi cantilever aluminium lan gampang diatur

- Dhukungan teknis jarak jauh & nganyari program

image1

2.LH-BM160L Blow Molding Machine Spesifikasi Teknis

Model

1 Lapisan

2 Lapisan

3 Lapisan

dhasar
Spesifikasi

Bahan Pangolahan

PE&HDPE*HMHDPE

Kapasitas produk

60-160L

Total Daya

153KW

169KW

200KW

Konsumsi Rata-rata

80KW

90KW

100KW

Bobot Mesin

13T

15T

18T

Sakabèhé ukuran L * W * H

6.2M×4.2M×4.5M

6.8M×4.3M×5.0M

7.0M * 4.5M * 5.0M

Ekstrusi
Sistem

Diameter Sekrup Utama

110

80*2

90*3

Rasio meneng

30:1

30:1

30:1

Bahan Screw

38CrMoALA

Nyopir Motor

75KW*1

55KW*2

45KW*3

Zona Pemanasan

7

12

16

Daya Pemanasan

30KW

50KW

70KW

Max Extruder Output

220 kg/jam

380 kg/jam

500kg/jam

Platform Angkat Stroke

500 mm

Ngangkat Daya Motor

1.5KW

Dipangan
Mesin

Mode Panganan

Pakan Spring

Daya Pangan

1.5KW * 1

1.5KW * 2

1.5KW * 3

Volume Panganan

300Kg/jam

500Kg/jam

700Kg/jam

Bahan Hopper

Baja tahan karat

Akumulator

Volume Akumulator

16KG (Miturut bobot produk)

Bahan Akumulator

38CrMoALA

Daya Pemanasan

20KW

30KW

45KW

Zona Pemanasan

5

7

9

Ukuran Inti Die

Miturut kapasitas produk

Parison Kekandelan Nyetel

Moog 100 Poin

Clamping
Sistem

Ukuran Plate Mould

1100 * 1200 mm

Pasukan Klambi

500KN

Mold Plate Space

650 * 1400 mm

Maks.Ukuran Mold

800 * 1200 mm

Sistem Hidrolik

Volume Tangki Minyak

800L+150L

Daya Motor

22KW + 4KW

Blowing Stroke

250 mm

Tekanan Udara

0,6 Mpa

Sistem pendinginan

Mode pendinginan

Siklus Banyu

Tekanan Banyu Daur Ulang

0,3 Mpa

Jumlah Banyu Daur Ulang

200L / min

image5
image6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan