LH-BM220L 1-3 Lapisan Double Ring Drum Kimia Blow Molding Machine

Katrangan singkat:

Mesin cetak drum kimia 220L cincin ganda bisa ngasilake drum kimia PE & HDPE saka 200L nganti 220L, 1-3lapisan.

Merk: Luhong

Model: LH-BM220L

Pelabuhan: Pelabuhan Qingdao

Wektu Pangiriman: 60-90 Dina

Istilah Pembayaran: 30% pembayaran adavance dening T / T, imbangan bakal dibayar dening T / T utawa L / C sadurunge pangiriman.

Mob&Whatsapp: + 86-139 6472 3667


Detail Produk

Tag produk

1.Double Ring Drum Kimia Blow Molding Machine Details

Sistem ekstrusi:

Motor ekstrusi lan kothak gear nawakake daya kanggo meneng.Sauntara meneng lan tong minyak karo materi kuwat priksa manawa plasticizing materi plastik uga, bahan pemanas keramik karo roto-roto lan cepet dadi panas fungsi!

Sistem Kepala:

Tipe akumulasi, ejeksi materi kanthi metode first in first out.Struktur sirah dirancang dening insinyur profesional, aliran stabil lan cepet.Gunakake parison controller kanggo ngontrol kekandelan jerrycans, kanggo mesthekake kekandelan seragam.Kajaba iku, kita uga bisa nyetel sawetara kekandelan dening versi operasi controller!

Sistem clamping:

Wis clamping plate lan silinder, guide linear, panggeser, transduser ...
Cetakan dipasang ing piring.Kabeh komponen nggawe presisi gerakan mekanik, stabil lan cepet!

Kontrol listrik:

Nduwe layar tutul operasi, PLC, switch kontak, switch udara, wektu tundha, daya stabil voltase, inverter lsp. Kita bisa input, ngowahi lan ngawasi parameter pemanasan, tekanan, wektu, weker ... kanggo ngontrol parameter aksi mesin kanthi layar tutul.Wis rong basa operasi, Cina lan Inggris!

Sistem hidrolik:

Nduwe motor servo hidrolik lan pompa, katup, pompa, tangki minyak, pendingin lenga, tabung... Nawakake daya kanggo aksi mekanik, sauntara katup proporsional dikontrol dening tekanan aliran minyak kanggo transfer sinyal digital menyang aksi mekanik, kanggo ngontrol tumindak jotosan pin, struktur clamping, sirah lan extrusion!

t

2.LH-BM220L Blow Molding Machine Spesifikasi Teknis

Model

1 Lapisan

2 Lapisan

3 Lapisan

dhasar
Spesifikasi

Bahan Pangolahan

PE&HDPE*HMHDPE

Kapasitas produk

200-220L

Total Daya

213,6KW

289,7KW

305.8KW

Konsumsi Rata-rata

120KW

160KW

170KW

Bobot Mesin

30T

32T

36T

Sakabèhé ukuran L * W * H

8.5M * 5M * 6.3M

9M * 5.5M * 6.5M

9M * 5.5M * 6.5M

Ekstrusi
Sistem

Diameter Sekrup Utama

120

100/100

80/90/80

Rasio meneng

30:1

30:1

30:1

Bahan Screw

38CrMoALA

Nyopir Motor

110KW

75KW*2

45KW / 55KW / 45KW

Zona Pemanasan

7

14

16

Daya Pemanasan

30KW

60KW

70KW

Max Extruder Output

350 kg/jam

380 kg/jam

380 kg/jam

Platform Angkat Stroke

500 mm

Ngangkat Daya Motor

1.5KW

Dipangan
Mesin

Mode Panganan

Pakan Spring

Daya Pangan

1.1KW * 1

1.1KW * 2

1.1KW * 3

Volume Panganan

400Kg/jam

600Kg/jam

900Kg/jam

Bahan Hopper

Baja tahan karat

Akumulator

Volume Akumulator

16KG (Miturut bobot produk)

Bahan Akumulator

38CrMoALA

Daya Pemanasan

30KW

35KW

45KW

Zona Pemanasan

5

6

6

Ukuran Inti Die

Miturut kapasitas produk

Parison Kekandelan Nyetel

Moog 100 Poin

Clamping
Sistem

Ukuran Plate Mould

1400 * 1500 mm

Pasukan Klambi

800KN

Mold Plate Space

800 * 1800 mm

Maks.Ukuran Mold

1100 * 1500 mm

Hidrolik
Sistem

Volume Tangki Minyak

1000L+200L

Daya Motor

37KW + 4KW

Blowing Stroke

250 mm

Tekanan Udara

0,6 Mpa

adhem
Sistem

Mode pendinginan

Siklus Banyu

Tekanan Banyu Daur Ulang

0,3 Mpa

Jumlah Banyu Daur Ulang

250L / min

1
image7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan