Kabar

  • 2022 Brand New LH-BM3000L 4 Layers Water Tank Blow Molding Machine’s Shipment

    2022 Anyar LH-BM3000L 4 Lapisan Tangki Air Blow Molding Machine

    Proses produksi: Proses produksi Luhong otomatis kothong jotosan mesin ngecor adopts jotosan ngecor extrusion ngecor.Kaluwihan produk: kontrol servo hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.Bahan sing umum digunakake: peredam permukaan untu keras + inverter impor bisa ...
    Waca liyane
  • 2022 Brand New LH-BM1000L 3 Layers IBC Tank Blow Molding Machine

    2022 Anyar LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine

    LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine bisa nyebul 1-3 lapisan tank IBC, sing luwih cocok kanggo macem-macem jinis produk blow molding, kayata macem-macem tong kimia, tank IBC, tong plastik IBC, lan liya-liyane. efisiensi produk dhuwur, ngecor jotosan cepet, sistem stabil ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja Mesin Blow Molding IBC Tank?

    Tangki IBC dipérang dadi liner njero lan pigura njaba.IBC tank jotosan mesin ngecor utamané dipigunakaké kanggo mung gawé IBC tanks.IBC tank transportasi umum kanggo cairan kimia.Akeh cairan sing gampang kobong lan barang mbebayani sing bisa mbledhos, saengga kualitas tangki IBC sing diprodhuksi dhuwur banget.Carane d...
    Waca liyane
  • 2022 Brand New 1000L IBC Tank Blow Molding Machine For Hot Sale Indonesia.

    2022 Brand New 1000L IBC Tank Blow Molding Machine For Hot Sale Indonesia.

    IBC Tank Blow Molding Machine Proses Molding Apa karakteristik proses ngecor saka IBC kothong jotosan mesin ngecor?Volume laras IBC ton kira-kira 450L-3000L.Asring digunakake ing proses transportasi industri lan loading lan unloading.Biasane, ...
    Waca liyane
  • 2022 Brand New Road Barrier Blow Molding Machine For Hot Sale in Thailand.

    2022 Brand New Road Barrier Blow Molding Machine For Hot Sale in Thailand.

    Luhong mesin jotosan ngecor khusus ing desain, produksi, instalasi lan commissioning mesin jotosan ngecor kothong.Mesin cetakan jotosan penghalang dalan wis diekspor menyang India, Thailand, Sudan, lan 18 provinsi domestik China.Model penghalang dalan macem-macem, ...
    Waca liyane
  • 2022 Newly Designed and Update of our blow molding machine.

    2022 Anyar Dirancang lan Nganyari mesin blow molding kita.

    Ing taun-taun pungkasan, Luhong Plastics Blow Molding Machine wis dikembangake kanthi cepet.Saka riset lan pangembangan teknologi mesin jotosan ngecor anyar, operasi lan mode Manajemen kanggo sistem layanan sawise-sales mesin jotosan ngecor, kita tansah enterprising lan inovatif.1. Klem...
    Waca liyane
  • Sugeng warsa enggal Harimau, 7 Februari 2022 kita bali menyang kantor.

    Lonceng Taun Anyar 2022 wis muni, Salam hormat kanggo kabeh karyawan lan kulawargane sing wis kerja keras ing taun kepungkur!Ing taun 2021 kepungkur, kita wis mbangun pondasi sing kuat, nggawe kemajuan nalika njaga stabilitas, lan mimpin transformasi ...
    Waca liyane
  • LH-BM220L 1-3 Layers Chemical Drum Blow Molding Machine For Hot Sale

    LH-BM220L 1-3 Lapisan Drum Kimia Blow Molding Machine For Hot Sale

    1. Prinsip 220L Double Ring Barrel/Chemical Drum Blow Molding Machine Biasane, prinsip kerja LH-BM220L Double Ring Barrel/Chemical Drum Blow Molding Machine padha karo produk plastik blowing liyane.Sawise bahan PE / HDPE mlebu tong minyak extruder, dheweke ...
    Waca liyane
  • Brand New Luhong Blow Molding Machine Introduction in 2022.

    Mesin Blow Molding Luhong Anyar ing 2022.

    Luhong Blow Molding Machines dirancang kanggo ngasilake macem-macem produk, kayata barel vertikal, tong horisontal, tong dobel ring, tong kimia, tong IBC ton, alangan dalan banyu, tangki septik, nampan, kayak, tong minyak, kasur medis, liner solar, etc., Nyedhiyani selaras ...
    Waca liyane
  • LH-BM1214 Plastic Pallet Blow Molding Machine for PE/HDPE Pallet Production

    LH-BM1214 Plastic Pallet Blow Molding Machine kanggo PE / HDPE Pallet Produksi

    Minangka salah sawijining wadhah dhasar ing logistik modern, palet plastik nduweni peran penting ing integrasi rantai pasokan.Amarga industri logistik disenengi, permintaan pasar kanggo palet minangka alat ekstrusi saya tambah, lan kabeh wong ngupayakake peralatan sing luwih efisien.Editore...
    Waca liyane
  • The way of choosing the right blow molding machine for your production.

    Cara milih mesin blow molding sing tepat kanggo produksi sampeyan.

    Nalika tuku mesin blow molding, masalah apa sing kudu digatekake?Kita bakal nggawa sampeyan ngerti kabeh masalah ing tuku mesin ngecor jotosan.Kita mbagi pertimbangan kanggo milih mesin blow molding dadi telung bagean: kualitas mesin blow molding, kahanan kasus ...
    Waca liyane
  • Blow Molding Machine Process Introduction

    Pambuka Proses Mesin Molding

    Proses ngecor jotosan minangka salah sawijining cara pangolahan penting, sing bisa digunakake kanggo film industri, botol, kiriman peringatan, tong plastik, pamblokiran dalan, tangki septik, kayak, tong dobel cincin, palet, tank solar, jamban seluler, float, medis. Sirah amben lan tong minyak IBC duwe ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2