2022 Anyar LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine

2022 Brand New LH-BM1000L 3 Layers IBC Tank Blow Molding Machine

LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine bisa nyebul 1-3 lapisan tank IBC, sing luwih cocok kanggo macem-macem jinis produk blow molding, kayata macem-macem tong kimia, tank IBC, tong plastik IBC, lan liya-liyane. efisiensi produk dhuwur, ngecor jotosan cepet, sistem stabil lan 40% hemat energi.

LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank jotosan Machine Pambuka

LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine minangka peralatan panyimpenan modern.Tong ton wadhah IBC dipérang dadi rong bagéan: wadhah njero lan pigura logam.Mesin jotosan tong tong ton utamane ngunekke wadhah njero IBC.

LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine asring digunakake ing garis produksi laras IBC ton skala gedhe, kacepetan dhuwur lan dhuwur, lan ana akeh jinis produk sing bisa diunekake.Kanthi pangembangan teknologi blow molding IBC, produk blow molding terus diowahi.Sawisé iku, produk cetakan jotosan kothong dijupuk.

LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine struktur lan prinsip kerja

JK-IBC-3IBC ton tong minyak jotosan mesin ngecor iku kanggo inflate parison termoplastik softened kanggo nggawe rapet kanggo lumahing jamur.Sawise dadi inflated, parison condenses kanggo mbentuk jotosan kothong molding ton tong minyak.

Struktur LH-BM1000L 3 Lapisan IBC Tank Blow Molding Machine kalebu: meneng, mati, lan jamur.Sekrup dipérang dadi siji-screw lan twin-screw..

Akèh ngawut-awut sing mimpin dening Motors, lan kacepetan meneng wis kontrol dening konverter frekuensi.Ana coil dadi panas ing njaba sekrup kanggo nyawiji plastik.Miturut TCTerms leleh beda saben plastik, ana tampilan fungsi suhu nalika ngrancang coil dadi panas.Sawise suhu ngluwihi Yen dhuwur banget utawa kurang, meneng bakal kanthi otomatis mandheg lan weker.

Fungsi utama die yaiku kanggo nyawiji plastik.Sawise plastik wis ilang roto-roto, die digunakake kanggo extrude peralatan jotosan ngecor kothong.Desain die bakal mengaruhi uniformity saka kekandelan parison plastik, supaya desain die luwih kritis.

Jamur biasane diunekake saka parison lan banjur ditutup.Alur kerja cetakan umum yaiku: transfer cetakan - clamping cetakan - clamping cetakan - pressurization - ndamu - exhaust - relief tekanan - bukaan cetakan - transfer jamur, Banjur pindhah menyang siklus sabanjure.


Wektu kirim: Apr-24-2022