2022 Anyar LH-BM3000L 4 Lapisan Tangki Air Blow Molding Machine

图片1

Proses produksi: Proses produksi Luhong otomatis kothong jotosan mesin ngecor adopts jotosan ngecor extrusion ngecor.

Kaluwihan produk: kontrol servo hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.Bahan sing umum digunakake: peredam permukaan untu keras + inverter imporsbisa gawé produk: IBC, dobel-ring tong minyak, single-ring tong minyak, tray, etc.

Fungsi produk:Luhongmesin ngecor jotosan kothong otomatis punika generasi anyar mesin jotosan ngecor otomatis khusus dikembangaké kanggo macem-macem produk.Peralatan kasebut nggunakake kontrol servo hidrolik, sing hemat energi lan efisien.Ember kualitas apik.

Proses produksi:Luhongmesin ngecor jotosan kothong otomatis adopts panyimpenan mati sirah, desain runner anyar, owah-owahan werna cepet, lan multi-lapisan sirah mati bisa digawe miturut syarat customer.Peralatan kasebut nggunakake sistem shift die kanggo maju mundur supaya ora ana gangguan sing disebabake dening gerakan platform extruder sakabèhé, lan luwih trep kanggo ngganti die.

fitur technical: Kita nggunakake sistem kombinasi mandrel spiral, kang Highly adaptasi, karo struktur multi-bagean nganti 7 lapisan.Kepala co-extrusion multi-lapisan nganggo desain rheologis, saben lapisan nduweni distribusi circumferential sing apik, bahan baku kombinasi lapisan disebarake kanthi rata, lan bisa ngolah bahan mentah plastik kanthi macem-macem.Fungsi ngresiki diri sing apik ing volume ekstrusi sing sithik.


Wektu kirim: Mei-11-2022