Kabar Perusahaan

  • 2022 Brand New LH-BM3000L 4 Layers Water Tank Blow Molding Machine’s Shipment

    2022 Anyar LH-BM3000L 4 Lapisan Tangki Air Blow Molding Machine

    Proses produksi: Proses produksi Luhong otomatis kothong jotosan mesin ngecor adopts jotosan ngecor extrusion ngecor.Kaluwihan produk: kontrol servo hidrolik, hemat energi lan efisiensi dhuwur.Bahan sing umum digunakake: peredam permukaan untu keras + inverter impor bisa ...
    Waca liyane
  • LH-BM500L 2 Layers Blow Molding Machine Introduction

    LH-BM500L 2 Lapisan jotosan Molding Machine Pambuka

    1. Brief introduksi saka mesin ngecor jotosan hemat energi: Mesin ngecor jotosan diprodhuksi dening perusahaan kita adopts meneng dawa-diameteripun, ZLYJ jinis khusus hard waos lumahing reducer, papat-pole motor karo frekuensi rate, panyimpenan jinis spiral nyawiji sirah, plasticization apik , efisien.Scr...
    Waca liyane
  • Analyze the wall thickness control system of the hollow blow molding machine

    Analisa sistem kontrol kekandelan tembok saka mesin ngecor jotosan kothong

    Ana akeh cara ngecor kanggo manufaktur kontaner plastik, kayata ngecor jotosan kothong, ngecor injeksi, ngecor rotasi, ngecor komprèsi, extrusion panas lan kadhemen mencet.Antarane akeh cara ngecor kanggo kontaner plastik, ngecor jotosan kothong lan ngecor injeksi sing t ...
    Waca liyane
  • How To Maintain Our Blow Modling Machine

    Carane Njaga Mesin Blow Modling Kita

    Kita kabeh ngerti manawa mesin blow molding bisa dipérang dadi telung jinis mesin blow molding: injection molding, extrusion lan struktur khusus.Ing industri manufaktur plastik, mesin cetak jotosan injeksi lan mesin cetak jotosan ekstrusi penting banget amarga ...
    Waca liyane
  • Blow Molding Machine Operation Instruction

    Instruksi Operasi Mesin Blow Molding

    Proses operasi mesin jotosan ngecor 1. Nguripake mesin ngecor jotosan searah jarum jam lan ngalih daya utama extruder siji-meneng kanggo nguripake saka negara horisontal (negara OFF) kanggo negara vertikal (ON negara) 2. Pencet tombol daya ijo ing panel kontrol ...
    Waca liyane