Warta Industri

  • Blow Molding Machine Introduction

    Pambuka jotosan Molding

    Mesin ngecor jotosan ekstrusi uga diarani ngecor jotosan kothong, cara pangolahan plastik kanthi cepet.Parison plastik tubular sing dipikolehi kanthi ekstrusi utawa cetakan injeksi resin termoplastik dilebokake ing cetakan pamisah nalika panas, lan dikompres ...
    Waca liyane